Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu
Strona główna » Recenzje

Recenzje

Brelok metalowy serce łamane z Twoim grawerem

Ocena produktu 5/5

Jestem bardzo zadowolona z tego breloczka, wykonanie świetne, delikatne, eleganckie, takie jak oczekiwałam. Nie zawiodłam się ;) Dodatkowo dostarczone już następnego dnia od złożenia zamówienia. Jestem…

Autor recenzji: Julita
Data napisania recenzji: 27-04-2021

Obrączki srebrne klasyczne 5 mm - 5

Ocena produktu 5/5

Obrączki bardzo solidnie wykonane, świetnie wyglądają, o wiele lepiej niż na zdjęciach! Kontakt rewelacyjny! Wszystko przebiegło pomyślnie! Gorąco polecam!

Autor recenzji: Oksana
Data napisania recenzji: 03-03-2021

Obrączki srebrne z datą ślubu - Ag-556

Ocena produktu 5/5

Profesjonalne podejście do zlecenia ,pełna pomoc i doradztwo ,pięknie zapakowany towar,dostawa jeszcze przed planowanym terminem polecam.

Autor recenzji: Grzegorz
Data napisania recenzji: 14-02-2021

Obrączki srebrne różaniec - wzór Ag-490

Ocena produktu 5/5

Obrączki idealne i bardzo piękne, jakość wykonania idealna a czas realizacji zgodny z ustaleniami szybki i sprawny -Polecamy z całego serca firmę Eminence ????

Autor recenzji: Justyna
Data napisania recenzji: 13-02-2021

Obrączki z sercem i kolorowymi cyrkoniami

Obrączki srebrne - wzór Ag-197

Ocena produktu 5/5

Polecam obrączki wykonane według zamówienie nawet przyszły przed oczekiwanym czasem.

Autor recenzji: Katarzyna
Data napisania recenzji: 20-01-2021

Szerokie obrączki z grawerowanymi imionami

Obrączki srebrne - wzór Ag-155

Ocena produktu 5/5

Towar zgodny z opisem aukcji bardzo dobry kontakt z firmą ładnie zapakowany.

Autor recenzji: arkadiusz
Data napisania recenzji: 07-12-2020

Obrączki srebrne klasyczne płaskie

Obrączki srebrne - wzór Ag-185

Ocena produktu 5/5

Zamawiałam srebrną obrączkę męską. Produkt zgodny z personalizacją, którą chciałam. Obrączka w ślicznym pudełku, wszystkie informacje dotyczące konserwacji biżuterii dołączone. Dobrze zabezpieczona przesyłka.…

Autor recenzji: Julia
Data napisania recenzji: 13-10-2020


Zaufało nam już wielu klientów
Wasza ocena
4,9 / 5
Ocena 4,9 / 5
99% Klientów poleca nasz sklep
Opinie klientów Eminence
5,0 / 5
Wszystko super :)
Anna, 08-02-2018
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
5,0 / 5
Bardzo fachowa obsługa klienta. Jestem bardzo mile zaskoczony. Termin realizacji krótszy niż przewidywany. To zawsze cieszy. Gorąco polecam.
Artur, 15-03-2018
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Oprogramowanie sklepu shopGold.pl © 2007 - 2021 EMINENCE - Jubiler Oleśnica | Polityka prywatności.