wyszukiwanie zaawansowane
19j21at5r554o5p9
WalutaPolski ZłotyEuroDolarFunt brytyjski
» Opinie o sklepie

Opinie o sklepie

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marta
  • Data napisania recenzji: 16-02-2018
Jesteśmy bardzo zadowoleni z realizacji zamówienia.Obrączki są pięknie wykonane zgodnie ze specyfikacją, którą podaliśmy. Nie mieliśmy problemów ze zmianą rozmiaru obrączki, dla narzeczonego, która okazała się zbyt duża. Polecamy. Z miłą chęcią skorzystamy jeszcze raz z usług.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Olga
  • Data napisania recenzji: 10-02-2018
Jakość i wygląd obrączek jak najbardziej na plus. Szybki czas realizacji.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 08-02-2018
Wszystko super :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Adriana
  • Data napisania recenzji: 01-02-2018
Zamówienie zrealizowane błyskawicznie, obrączki są piekne, wygodne, ładnie wykonane. Jak będzie później okaże się po dłuższym użytkowaniu :) no i cena bardzo przystępna jak za tak ładne obrączki. Polecam z czystym sumieniem i zamierzam wrócić po złote.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Bogdan
  • Data napisania recenzji: 08-01-2018
Polecam sprzedawce.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Artur
  • Data napisania recenzji: 24-12-2017
Jakość najwyższa klasa, czas realizacji mega krótki, doskonały kontakt 24 godziny na dobę. Wykonali mój pomysł graficzny, sądziłem, że nie da rady, a wyszło lepiej niż myślałem. Cena niska.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Joanna
  • Data napisania recenzji: 21-11-2017
Świetny kontakt że sklepem. Czas realizacji szybszy niż oczekiwałam. Gorąco polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dorota
  • Data napisania recenzji: 15-11-2017
jestem zadowolona, szybka realizacja
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: norbert
  • Data napisania recenzji: 15-11-2017
Bardzo profesjonalny sklep, świetnie wykonane obrączki, szybki czas realizacji
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Andrzej
  • Data napisania recenzji: 23-10-2017
Na razie , co prawda, nie kupiłem żadnej biżuterii,, tylko bezpłatny miernik wielkości obrączek, ale już po tym pierwszym kontakcie mogę sklep polecić innym klientom.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania recenzji: 06-10-2017
Polecam w 100 %. Obrączki są śliczne. Elegancko opakowane. Termin dostawy dotrzymany .
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Magda Kaszkowiak - Nazarenko
  • Data napisania recenzji: 04-10-2017
Było wesoło. Było ciężko. Wszystko dobrze się skończyło :) Obrączki są piękne!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Paulina
  • Data napisania recenzji: 02-10-2017
Rok temu zakupiliśmy w sklepie Eminence piękne, klasyczne obrączki. Jesteśmy bardzo zadowoleni z zakupu. Kontakt ze sprzedającym wzorowy. Przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona. Obrączki ładnie zapakowane. POLECAMY :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Kacper
  • Data napisania recenzji: 23-09-2017
Wykonanie precyzyjne, a obsługa klienta radzi sobie z tym co leży w jej nazwie w sposób zadowalający.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewelina
  • Data napisania recenzji: 20-09-2017
Obrączki piękne, bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Michalina
  • Data napisania recenzji: 07-09-2017
Jestem bardzo zadowolona, zamówienie zrealizowane szybko, obsługa klienta na wysokim poziomie, kontakt z obsługą telefoniczny, mailowy, można zadać pytanie online niemal o każdej porze i od razu dostać odpowiedź. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 29-07-2017
Polecam pełen profezjonalizm
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Łukasz
  • Data napisania recenzji: 23-07-2017
Piękne i w bardzo przystępnej cenie obrączki. Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcami, bardzo rzetelna obsługa. Niesamowicie szybkie wykonanie wraz z grawerem. Polecam każdemu z czystym sumieniem.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Karolina
  • Data napisania recenzji: 11-07-2017
szczerze polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Patrycja
  • Data napisania recenzji: 23-06-2017
Super! Polecam gorąco!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tomasz
  • Data napisania recenzji: 16-06-2017
Miarka została dostarczona bardzo szybko. Zawierała pomocną instrukcję oraz przelicznik miar. Polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Szymon
  • Data napisania recenzji: 04-06-2017
Produkt wysokiej klasy, zgodny z opisem. Polecam jak najbardziej!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Renata
  • Data napisania recenzji: 30-05-2017
Piękne i szybkie wykonanie, jakość produktu jest wysoka, a ceny atrakcyjne. Polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Karina
  • Data napisania recenzji: 19-05-2017
Obrączki są śliczna....piękne wykonanie i dbałość o detale,Jedynie był problem z kurierem polecam zmianę stacji kurierskiej ale sklep POLECAM
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jacek
  • Data napisania recenzji: 11-05-2017
bardzo dobry sklep,super kontakt ze sprzedawcą,polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Kuba
  • Data napisania recenzji: 08-05-2017
Serdecznie polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: ŻANETA
  • Data napisania recenzji: 06-05-2017
Szybka i sprawna obsługa. Sklep godny polecenia. Produkty zgodne z opisem.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Małgorzata
  • Data napisania recenzji: 27-04-2017
Kolejny raz korzystałam z Państwa usług i jestem jak najbardziej zadowolona. Pozdrawiam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Joanna
  • Data napisania recenzji: 19-04-2017
Polecam bardzo sama zakupiłam obrączki z których jestem bardzo zadowolona jak i całego procesu kupna.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewelina
  • Data napisania recenzji: 19-04-2017
Wszystko super, jestesmy bardzo zadowoleni z wykonania obraczek. Do tego bardzo dobrze zapakowane- pelen profesjonalizm;) szxzerze polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Maciej
  • Data napisania recenzji: 18-04-2017
Sprawnie, szybko, profesjonalne doradztwo, dbałość o każdy szczegół przy przygotowaniu zamówienia. Polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anita
  • Data napisania recenzji: 11-04-2017
Obrączki wykonane zostały z niesamowitą precyzją. Wszystko zgodnie z zamówieniem. Towar pieknie zapakowany i dobrze zabezpieczony podczas transportu. Do zamówienia dołączony komplet dokumentów, wraz z certyfikatem jakości produktu. Świetny kontakt ze Sprzedawcą i na bieżąco przesyłane informacje na temat etapów realizacji zamówienia. Wszytko zrealizowane w uzgodnionym terminie.Polecam:)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jolanta
  • Data napisania recenzji: 09-04-2017
Z czystym sumieniem możemy polecić. Obrączki zakupiliśmy w niewygórowanej cenie i bardzo starannie wykonane-przecieraliśmy oczy ze zdumienia, bo za taką cenę nie spodziewaliśmy się tak wysokiej jakości. Bardzo dziękujemy :-)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewa
  • Data napisania recenzji: 03-04-2017
Godne polecenia
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dariusz
  • Data napisania recenzji: 26-03-2017
Obrączki wykonane z białego złota pr. 585 są naprawdę śliczne. Gorąco polecam....
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Renata
  • Data napisania recenzji: 15-03-2017
Kompetentni sprzedawcy, towar godny polecenia.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jakub
  • Data napisania recenzji: 02-03-2017
Szybko i sprawnie. Towar zgodny z opisem. Wszystko ok. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tomasz
  • Data napisania recenzji: 28-02-2017
Obrączki wykonane zostały z niesamowitą precyzją. Wszystko zgodnie z zamówieniem. Towar pieknie zapakowany i dobrze zabezpieczony podczas transportu. Do zamówienia dołączony komplet dokumentów, wraz z certyfikatem jakości produktu. Świetny kontakt ze Sprzedawcą i na bieżąco przesyłane informacje na temat etapów realizacji zamówienia. Wszytko zrealizowane w uzgodnionym terminie. Polecam zakupy w Eminence :-)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: tomi8
  • Data napisania recenzji: 23-02-2017
Wszytko wykonane bardzo precyzyjnie, zgodnie z zamówieniem. Świetny kontakt i informacja o każdej aktualizacji podczas realizacji zamówienia. Towar bardzo elegancko zapakowany wraz z kpl. dokumentów i certyfikatem jakości. Idealnie zabezpieczony podczas przesyłki. Jestem bardzo zadowolony z zakupu i szczerze polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sylwester
  • Data napisania recenzji: 23-02-2017
Bardzo profesjonalne i rzetelne podejście do każdego problemu klienta. Najwyższa jakość oferowanych produktów za rozsądne pieniądze. Szybki czas realizacji zamówienia, to niektóre tylko zalety sklepu. Fachowe doradztwo Pana Sebastiana, za które serdecznie dziękuję. Jak najbardziej polecam Firmę Eminence.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Łukasz
  • Data napisania recenzji: 20-02-2017
Polecam sklep Eminence, przesyłka bardzo solidnie zapakowana i w 100% nie uszkodzona. Wszystko zgadza się z opisem oraz zamówieniem który złożyłem. Czas realizacji według danych od strony sklepu się zgadzają. Serdecznie Polecam !
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Rafał
  • Data napisania recenzji: 15-02-2017
Obrączki są śliczne,jesteśmy zadowoleni. CZas realizacji też znakomity, na naszą prośbę wyrób dotarł tydzień wcześniej niż w opisie. Serdecznie polecam...
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marta
  • Data napisania recenzji: 15-02-2017
Profesjonalnie i solidnie wykonane, dosłownie niczym dzieło sztuki.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Arletta
  • Data napisania recenzji: 13-02-2017
Obrączki wykonane prześlicznie , prezentują się bardzo subtelnie . Polecam gorąco każdemu kto pragnie niepowtarzalnych wzorów
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 09-02-2017
Transakcja przebiegła pomyślnie, polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 09-02-2017
Staly kontakt ze sklepem. Naprawde warto kupowac tu obraczki. Jestem Bardzo zadowolona. Pozdrawiam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Roman
  • Data napisania recenzji: 07-02-2017
Zamówienie przyszło bardzo szybko. Już po tygodniu. Obrączki bardzo ładne i bardzo, ale to bardzo dobrze wykonane. Super jakość. polecam każdemu!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Biedronka1
  • Data napisania recenzji: 01-02-2017
Polecam w 100 % Obrączki piękne !!! Wykonane szybko i całkowicie wg życzenia.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Michał
  • Data napisania recenzji: 28-01-2017
Jestem bardzo zadowolony z zakupu i polecam :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sławomir
  • Data napisania recenzji: 09-01-2017
Polecam, bardzo ładne wykonanie biżuterii i miła obługa
Klient poleca zakupy w naszym sklepie