Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu
Strona główna » Opinie o sklepie

Opinie o sklepie

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mariusz
  • Data napisania recenzji: 04-03-2021
Profesjonalne wykonanie, szybka realizacja, przystępna cena. POLECAM !!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 16-02-2021
Błyskawiczna realizacja zamówienia. Bardzo dobry kontakt. Polecam!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krzysztof
  • Data napisania recenzji: 28-01-2021
Polecam.Obsluga klienta super.Odpowiadaja na każde pytanie.Obraczki dostaliśmy wcześniej niż informowali,co jest na plus.Zamowienie zgodne z opisem.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania recenzji: 25-01-2021
Wszystko według zamówienia polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Judyta
  • Data napisania recenzji: 27-12-2020
Polecam Sprzedawcę obrączki które zakupiliśmy są śliczne, starannie wykonane ,a grawer i symbolika cechuje je iż są nie powtarzalne.Dziękujemy i życzymy jak najwięcej transakcji.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Magdalena
  • Data napisania recenzji: 07-12-2020
Obrączki śliczne, szybki czas realizacji. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: arkadiusz
  • Data napisania recenzji: 07-12-2020
Gorąco polecam wszystkim sprzedawca zasługuje na dużego lajka
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: damian
  • Data napisania recenzji: 10-11-2020
SUPER VERY NICE
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Wioletta
  • Data napisania recenzji: 20-10-2020
Przepiękne obrączki
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Adam
  • Data napisania recenzji: 11-10-2020
Jesteśmy bardzo zadowoleni z zamówionych obrączek. Super wykonane, wszystko zgodnie z zamówieniem i naszymi oczekiwaniami. Bardzo polecamy Magda i Adam :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: damian
  • Data napisania recenzji: 08-10-2020
w porzadku sklep super produkty
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena3,3
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Zbigniew
  • Data napisania recenzji: 16-09-2020
Obrączki srebrne pokryte rodem, ktory miał chronic przed zarysowaniami i nie spełnia swojej roli .Po tygodniu oszczędnego użytkowania są bardzo porysowane . Gdyby było wiadomo w opisie reklamujacym produkt , ze nawet w obraczkach nie mozna zmywac naczyc , brac kluczy do ręki itd czego dowiadujemy sie dopiero w opisie z przys łanym gotowym produktem , nie dokonałbym tego zakupu.Posiadam inne srebrne pierscionki, obrączki ktore po wieloletnim uzytkowaniu nie maja takich skaz.
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dariusz
  • Data napisania recenzji: 11-09-2020
Zakupy godne polecenia. Obsługa znakomita
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania recenzji: 12-08-2020
Polecam wszystkim, pełen profesjonalizm, biżuteria śliczna
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 28-07-2020
przepiekny wyrób, realizacja przed terminem, doskonały sposób mierzenia, brawo!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marianna
  • Data napisania recenzji: 24-07-2020
Bardzo dziękuję :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sabina
  • Data napisania recenzji: 20-06-2020
Tanio i dobrze. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Monika
  • Data napisania recenzji: 29-05-2020
Bardzo ładne obrączki, jakość bardzo dobra, grawery delikatne i piękne. Kontakt z firmą bardzo dobry. Dziękuję i polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Natalia
  • Data napisania recenzji: 20-05-2020
Zakupy w tym sklepie to czysta przyjemność. Kontakt ze sprzedawcą celujący, czas realizacji zgodny z przedstawionym w momencie potwierdzenia zamówienia. Profesjonalne podejście do klienta, ekspresowa wysyłka mierników, które były konieczne w celu zweryfikowania rozmiaru palca. Poza tym zamówione obrączki są wykonane solidnie i są przepiękne. Z czystym sumieniem polecam ten sklep!!! :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marta
  • Data napisania recenzji: 26-04-2020
Obrączka wykonana bardzo elegancko i pięknie zapakowana. Profesjonalna obsługa. Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. W pełni polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Beata
  • Data napisania recenzji: 13-04-2020
Szybka realizacja i wysyłka. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Daria
  • Data napisania recenzji: 31-03-2020
Bardzo ładne obraczki , bdb kontakt , i super obsługa :) dziekujemy
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Radosław
  • Data napisania recenzji: 25-03-2020
Wszystko ok. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: piotr
  • Data napisania recenzji: 02-03-2020
bardzo dobry kontakt ze sprzedajacym bardzo dobrze wykonane obraczki piękne opakowanie polecam gorąco
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:

Zaufało nam już wielu klientów
Wasza ocena
4,9 / 5
Ocena 4,9 / 5
99% Klientów poleca nasz sklep
Opinie klientów Eminence
5,0 / 5
Jestem bardzo zadowolona.To były moje drugie zakupy w tym sklepie.Pełen profesjonalizm.Polecam
BEATA, 23-02-2018
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
5,0 / 5
Przepiękna praca. Cudnie zapakowane. Jestem oczarowana. Pozdrawiam serdecznie i bardzo dziękuję.
Renata Pasternak, 21-01-2016
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Oprogramowanie sklepu shopGold.pl © 2007 - 2021 EMINENCE - Jubiler Oleśnica | Polityka prywatności.