wyszukiwanie zaawansowane
h3bae3e7sci6
WalutaPolski ZłotyEuroDolarFunt brytyjski
Strona główna1 » Opinie o sklepie
Kategorie

Opinie o sklepie

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dariusz
  • Data napisania recenzji: 12-02-2019
polecam !!!!!!!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dorota
  • Data napisania recenzji: 12-02-2019
Oceniam zakupy za udane.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: RENATA
  • Data napisania recenzji: 29-01-2019
Naprawde polecam jeszcze nigdy nie bylam tak zadowolona z jakosci wykonania biżuteri i ten grawer
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Szymon
  • Data napisania recenzji: 18-12-2018
Gorąco polecam. Obrączki są cudne w bardzo dobrej cenie. Czas realizacji i kontakt też bardzo dobry.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Monika
  • Data napisania recenzji: 14-12-2018
Obsługa profesjonalna i terminowa. Zdecydowanie polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sabina
  • Data napisania recenzji: 16-11-2018
Obrączki pieknie, ładniejsze niż na zdjęciu. Szybka realizacja i piękny grawer. Zdecydowanie polecam:)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Kasia
  • Data napisania recenzji: 27-10-2018
Polecam zakupy, dobra obsługa klienta.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Michał
  • Data napisania recenzji: 19-10-2018
Bardzo dobry sklep Wszystko zrealizowane na czas Dużo możliwosci dostawy I dobre produkty zgadzające sie ze zdjęciami Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Małgorzata
  • Data napisania recenzji: 11-10-2018
Bardzo dobry zakup
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Monika
  • Data napisania recenzji: 08-10-2018
Byłam zachwycona zarówno szybkością wykonania jak i starannością i jakością produktu. Opakowane w kartonik, po otwarciu poczułam zapach subtelnych perfum. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Aleksy
  • Data napisania recenzji: 08-10-2018
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Dziękujemy!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Piotr
  • Data napisania recenzji: 03-10-2018
Szybka sprawna realizacja oraz możliwość kontaktu. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Adam
  • Data napisania recenzji: 02-10-2018
Zamówiłam "duplikat" obrączki ślubnej, odpowiedź ze strony dostawcy była tak szybka, że nie zdążyłam mrugnąć :) Obrączka jest już u mnie. Dziękuję i polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Monika
  • Data napisania recenzji: 01-10-2018
Sprawna i szybka realizacja zamówienia. Bardzo dobry kontakt - byliśmy cały czas informowani o statucie zamówienia. Obrączki także piękne, pasują idealnie. Pełen profesjonalizm, zdecydowanie polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Karolina
  • Data napisania recenzji: 27-09-2018
Produkt super w pełni spełnił moje oczekiwania. Dostawa najlepszej jakości zero jakich kolwiek uszkodzeń. Kontakt z klientem idealny. Polecam zakupy w tym sklepie wszystko idealnie!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: MONIKA
  • Data napisania recenzji: 24-09-2018
.Jestem MEGA zadowolona.Profesjonalna ,mila obsluga.POLECAM w 100%
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dariusz
  • Data napisania recenzji: 23-09-2018
Jest wszystko tak jak powinno być...
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Karolina
  • Data napisania recenzji: 20-09-2018
Bardzo polecam zakupy w tym sklepie. Profesjonalne wykonanie, bardzo dobra obsługa, idealny kontakt z klientem, wszystko gotowe na czas. Nie mam żadnych zastrzeżeń, wszystko perfekcyjne!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Eliza
  • Data napisania recenzji: 10-09-2018
Jesteśmy bardzo zadowoleni, obsługa super, duży wybór, dostosowanie się do klienta. Dostawa szybka i informacje na bieżące o statusie zamówienia. Naprawdę bardzo polecamy ten sklep!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dominika
  • Data napisania recenzji: 05-09-2018
Zamówiłam obrączki, z prośbą o szybkie wykonanie i się udało:) bardzo się cieszę:) jestem bardzo zadowolona z zamówienia :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania recenzji: 29-08-2018
Wszystko super gorąco polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marta
  • Data napisania recenzji: 29-08-2018
Polecam ,obrączki wykonanie super .
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 28-08-2018
Szybciutko i sprawnie z uwzględnieniem prośby o przyspieszenie terminu realizacji zamówienia.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Monika
  • Data napisania recenzji: 24-06-2018
Już drugi raz zamówiłam w tym sklepie obrączki i się nie zawiodłam! Świetna obsługa i przepiękne obrączki. Polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: dorota
  • Data napisania recenzji: 22-05-2018
Super i polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Monika JB
  • Data napisania recenzji: 22-05-2018
Profesjonalna obsługa, rewelacyjne produkty dostarczone w gustownym opakowaniu, szybka i sprawna dostawa, same plusy:)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 14-04-2018
Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Realizacja błyskawiczna, cena bardzo przystępna, a jakość wykonania na najwyższym poziomie. Polecam bardzo !
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: tomasz
  • Data napisania recenzji: 11-04-2018
ok polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Wiesława
  • Data napisania recenzji: 11-04-2018
piękne:) warto
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 27-03-2018
Bardzo dobra obsługa, szybka, miła, stały kontakt z klientem. Obrączki przyszły bardzo szybko, w o wiele krótszym czasie niż był przewidywany. Serdecznie polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: dorota
  • Data napisania recenzji: 23-03-2018
Serdecznie polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marlena
  • Data napisania recenzji: 16-03-2018
Szybka realizacja
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Artur
  • Data napisania recenzji: 15-03-2018
Bardzo fachowa obsługa klienta. Jestem bardzo mile zaskoczony. Termin realizacji krótszy niż przewidywany. To zawsze cieszy. Gorąco polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Lucyna
  • Data napisania recenzji: 15-03-2018
Tak pieknie zapakowane i zgodne z informacja o produkcie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: BARAN
  • Data napisania recenzji: 08-03-2018
śliczny wyrób w ładnym opakowaniu , jestem zadowolona z graweru.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Klaudia
  • Data napisania recenzji: 24-02-2018
Jestem bardzo zadowolona z zakupów, wszystko przebiegło sprawnie i bez jakich kolwiek problemów.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: BEATA
  • Data napisania recenzji: 23-02-2018
Jestem bardzo zadowolona.To były moje drugie zakupy w tym sklepie.Pełen profesjonalizm.Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marta
  • Data napisania recenzji: 16-02-2018
Jesteśmy bardzo zadowoleni z realizacji zamówienia.Obrączki są pięknie wykonane zgodnie ze specyfikacją, którą podaliśmy. Nie mieliśmy problemów ze zmianą rozmiaru obrączki, dla narzeczonego, która okazała się zbyt duża. Polecamy. Z miłą chęcią skorzystamy jeszcze raz z usług.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Olga
  • Data napisania recenzji: 10-02-2018
Jakość i wygląd obrączek jak najbardziej na plus. Szybki czas realizacji.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 08-02-2018
Wszystko super :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Adriana
  • Data napisania recenzji: 01-02-2018
Zamówienie zrealizowane błyskawicznie, obrączki są piekne, wygodne, ładnie wykonane. Jak będzie później okaże się po dłuższym użytkowaniu :) no i cena bardzo przystępna jak za tak ładne obrączki. Polecam z czystym sumieniem i zamierzam wrócić po złote.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Bogdan
  • Data napisania recenzji: 08-01-2018
Polecam sprzedawce.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Artur
  • Data napisania recenzji: 24-12-2017
Jakość najwyższa klasa, czas realizacji mega krótki, doskonały kontakt 24 godziny na dobę. Wykonali mój pomysł graficzny, sądziłem, że nie da rady, a wyszło lepiej niż myślałem. Cena niska.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Joanna
  • Data napisania recenzji: 21-11-2017
Świetny kontakt że sklepem. Czas realizacji szybszy niż oczekiwałam. Gorąco polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dorota
  • Data napisania recenzji: 15-11-2017
jestem zadowolona, szybka realizacja
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: norbert
  • Data napisania recenzji: 15-11-2017
Bardzo profesjonalny sklep, świetnie wykonane obrączki, szybki czas realizacji
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Andrzej
  • Data napisania recenzji: 23-10-2017
Na razie , co prawda, nie kupiłem żadnej biżuterii,, tylko bezpłatny miernik wielkości obrączek, ale już po tym pierwszym kontakcie mogę sklep polecić innym klientom.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania recenzji: 06-10-2017
Polecam w 100 %. Obrączki są śliczne. Elegancko opakowane. Termin dostawy dotrzymany .
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Magda Kaszkowiak - Nazarenko
  • Data napisania recenzji: 04-10-2017
Było wesoło. Było ciężko. Wszystko dobrze się skończyło :) Obrączki są piękne!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Paulina
  • Data napisania recenzji: 02-10-2017
Rok temu zakupiliśmy w sklepie Eminence piękne, klasyczne obrączki. Jesteśmy bardzo zadowoleni z zakupu. Kontakt ze sprzedającym wzorowy. Przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona. Obrączki ładnie zapakowane. POLECAMY :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

Oprogramowanie sklepu shopGold.pl © 2007 - 2018 EMINENCE - obrączki - Wrocław - Oleśnica - Cała Polska | Polityka prywatności.