wyszukiwanie zaawansowane
sfnf10m882o7jf3b
Waluta Polski ZłotyEuroDolarFunt brytyjski
» Opinie o sklepie

Opinie o sklepie

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Karolina
  • Data napisania recenzji: 11-07-2017
szczerze polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Patrycja
  • Data napisania recenzji: 23-06-2017
Super! Polecam gorąco!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tomasz
  • Data napisania recenzji: 16-06-2017
Miarka została dostarczona bardzo szybko. Zawierała pomocną instrukcję oraz przelicznik miar. Polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Szymon
  • Data napisania recenzji: 04-06-2017
Produkt wysokiej klasy, zgodny z opisem. Polecam jak najbardziej!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Renata
  • Data napisania recenzji: 30-05-2017
Piękne i szybkie wykonanie, jakość produktu jest wysoka, a ceny atrakcyjne. Polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Karina
  • Data napisania recenzji: 19-05-2017
Obrączki są śliczna....piękne wykonanie i dbałość o detale,Jedynie był problem z kurierem polecam zmianę stacji kurierskiej ale sklep POLECAM
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jacek
  • Data napisania recenzji: 11-05-2017
bardzo dobry sklep,super kontakt ze sprzedawcą,polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Kuba
  • Data napisania recenzji: 08-05-2017
Serdecznie polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: ŻANETA
  • Data napisania recenzji: 06-05-2017
Szybka i sprawna obsługa. Sklep godny polecenia. Produkty zgodne z opisem.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Małgorzata
  • Data napisania recenzji: 27-04-2017
Kolejny raz korzystałam z Państwa usług i jestem jak najbardziej zadowolona. Pozdrawiam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Joanna
  • Data napisania recenzji: 19-04-2017
Polecam bardzo sama zakupiłam obrączki z których jestem bardzo zadowolona jak i całego procesu kupna.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewelina
  • Data napisania recenzji: 19-04-2017
Wszystko super, jestesmy bardzo zadowoleni z wykonania obraczek. Do tego bardzo dobrze zapakowane- pelen profesjonalizm;) szxzerze polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Maciej
  • Data napisania recenzji: 18-04-2017
Sprawnie, szybko, profesjonalne doradztwo, dbałość o każdy szczegół przy przygotowaniu zamówienia. Polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anita
  • Data napisania recenzji: 11-04-2017
Obrączki wykonane zostały z niesamowitą precyzją. Wszystko zgodnie z zamówieniem. Towar pieknie zapakowany i dobrze zabezpieczony podczas transportu. Do zamówienia dołączony komplet dokumentów, wraz z certyfikatem jakości produktu. Świetny kontakt ze Sprzedawcą i na bieżąco przesyłane informacje na temat etapów realizacji zamówienia. Wszytko zrealizowane w uzgodnionym terminie.Polecam:)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jolanta
  • Data napisania recenzji: 09-04-2017
Z czystym sumieniem możemy polecić. Obrączki zakupiliśmy w niewygórowanej cenie i bardzo starannie wykonane-przecieraliśmy oczy ze zdumienia, bo za taką cenę nie spodziewaliśmy się tak wysokiej jakości. Bardzo dziękujemy :-)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewa
  • Data napisania recenzji: 03-04-2017
Godne polecenia
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dariusz
  • Data napisania recenzji: 26-03-2017
Obrączki wykonane z białego złota pr. 585 są naprawdę śliczne. Gorąco polecam....
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Renata
  • Data napisania recenzji: 15-03-2017
Kompetentni sprzedawcy, towar godny polecenia.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jakub
  • Data napisania recenzji: 02-03-2017
Szybko i sprawnie. Towar zgodny z opisem. Wszystko ok. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tomasz
  • Data napisania recenzji: 28-02-2017
Obrączki wykonane zostały z niesamowitą precyzją. Wszystko zgodnie z zamówieniem. Towar pieknie zapakowany i dobrze zabezpieczony podczas transportu. Do zamówienia dołączony komplet dokumentów, wraz z certyfikatem jakości produktu. Świetny kontakt ze Sprzedawcą i na bieżąco przesyłane informacje na temat etapów realizacji zamówienia. Wszytko zrealizowane w uzgodnionym terminie. Polecam zakupy w Eminence :-)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: tomi8
  • Data napisania recenzji: 23-02-2017
Wszytko wykonane bardzo precyzyjnie, zgodnie z zamówieniem. Świetny kontakt i informacja o każdej aktualizacji podczas realizacji zamówienia. Towar bardzo elegancko zapakowany wraz z kpl. dokumentów i certyfikatem jakości. Idealnie zabezpieczony podczas przesyłki. Jestem bardzo zadowolony z zakupu i szczerze polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sylwester
  • Data napisania recenzji: 23-02-2017
Bardzo profesjonalne i rzetelne podejście do każdego problemu klienta. Najwyższa jakość oferowanych produktów za rozsądne pieniądze. Szybki czas realizacji zamówienia, to niektóre tylko zalety sklepu. Fachowe doradztwo Pana Sebastiana, za które serdecznie dziękuję. Jak najbardziej polecam Firmę Eminence.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Łukasz
  • Data napisania recenzji: 20-02-2017
Polecam sklep Eminence, przesyłka bardzo solidnie zapakowana i w 100% nie uszkodzona. Wszystko zgadza się z opisem oraz zamówieniem który złożyłem. Czas realizacji według danych od strony sklepu się zgadzają. Serdecznie Polecam !
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Rafał
  • Data napisania recenzji: 15-02-2017
Obrączki są śliczne,jesteśmy zadowoleni. CZas realizacji też znakomity, na naszą prośbę wyrób dotarł tydzień wcześniej niż w opisie. Serdecznie polecam...
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marta
  • Data napisania recenzji: 15-02-2017
Profesjonalnie i solidnie wykonane, dosłownie niczym dzieło sztuki.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Arletta
  • Data napisania recenzji: 13-02-2017
Obrączki wykonane prześlicznie , prezentują się bardzo subtelnie . Polecam gorąco każdemu kto pragnie niepowtarzalnych wzorów
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 09-02-2017
Transakcja przebiegła pomyślnie, polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 09-02-2017
Staly kontakt ze sklepem. Naprawde warto kupowac tu obraczki. Jestem Bardzo zadowolona. Pozdrawiam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Roman
  • Data napisania recenzji: 07-02-2017
Zamówienie przyszło bardzo szybko. Już po tygodniu. Obrączki bardzo ładne i bardzo, ale to bardzo dobrze wykonane. Super jakość. polecam każdemu!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Biedronka1
  • Data napisania recenzji: 01-02-2017
Polecam w 100 % Obrączki piękne !!! Wykonane szybko i całkowicie wg życzenia.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Michał
  • Data napisania recenzji: 28-01-2017
Jestem bardzo zadowolony z zakupu i polecam :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sławomir
  • Data napisania recenzji: 09-01-2017
Polecam, bardzo ładne wykonanie biżuterii i miła obługa
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sabina
  • Data napisania recenzji: 23-12-2016
Genialne obrączki i ich wykonanie. Dopracowane w każdy szczegól;) Polecam bo naprawde Warto!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Małgorzata
  • Data napisania recenzji: 23-12-2016
Dziś dostaliśmy obrączki. Są piękne, starannie wykonane, były dobrze zabezpieczone :-). Wszystko o co prosiliśmy, zostało wykonane. Dodatkowo kontakt ze sklepem jest świetny, a obsługa rewelacyjna :-)! Jesteśmy bardzo zadowoleni :-). Dziękujemy :-)! Polecamy serdecznie :-)!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Klaudia
  • Data napisania recenzji: 13-12-2016
Czysta doskonałość! Inni powinni się od Was uczyć. Szybko, profesjonalnie, kontaktowo, wygodnie. Same superlatywy. Towar również pierwsza klasa i przystępny cenowo. Bardzo polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sabina
  • Data napisania recenzji: 03-12-2016
Towar zgodny z opisem. Obraczki jeszcze ladniejsze niz na zdjeciu. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewa
  • Data napisania recenzji: 30-11-2016
Sklep godny polecenia. Cała transakcja zgodna z oczekiwaniami i terminami. Polecam w 100%.Dziękuje i pozdrawiam serdecznie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: weronika
  • Data napisania recenzji: 24-11-2016
doskonała i fachowa obsługa. Obrączki są śliczne i polecam zakupy w EMINENCE
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Monika
  • Data napisania recenzji: 23-11-2016
Super wykonanie i jakość,za tą cenę przeszło moje oczekiwania,obrączki są wspaniałe,takie jakie zamawiałam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewa
  • Data napisania recenzji: 21-11-2016
Kupowałam po raz pierwszy, jestem zadowolona z obsługi i wyboru towaru. Bezsprzecznie warto polecić i polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Szczepanek
  • Data napisania recenzji: 20-11-2016
Obrączki śliczne, dobra cena , super jakość wykonania , polecam zakupy w tym sklepie. ja jestem bardzo zadowolona :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jadwiga
  • Data napisania recenzji: 18-11-2016
Wszystko jest OK. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dorota
  • Data napisania recenzji: 11-11-2016
Wspaniały kontakt, biżuteria dostarczona co do dnia w zaplanowanym terminie. Gorąco polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Karolina
  • Data napisania recenzji: 02-11-2016
Bardzo przyjemna współpraca ! Polecamy !!! :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: IZABELA
  • Data napisania recenzji: 25-10-2016
POMOC UDZIELONA PODCZAS ROZMOWY TELEFONICZNEJ-BEZCENNA!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Kamil
  • Data napisania recenzji: 20-10-2016
Obrączki idealne, takie jak zamówiliśmy. Polecam bardzo sklep!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Kokos
  • Data napisania recenzji: 05-10-2016
Szybka realizacja zamówienia, duży wybór, możliwość wprowadzenia zmian w wybranej biżuterii (zarówno kształt, jak i szerokość, co wcale nie jest regułą w innych sklepach), grawerunek w cenie. Plusem jest także możliwość wysyłki towaru do paczkomatu, co pozwala uniknąć czekania na kuriera w domu przez cały dzień. Polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marlena
  • Data napisania recenzji: 29-09-2016
Polecam obrączki najwyższej jakości.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,3
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Grzegorz
  • Data napisania recenzji: 20-09-2016
Ogólnie jestem zadowolony z zakupu :).
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Beata
  • Data napisania recenzji: 19-09-2016
Sklep naprawdę godny polecenia. Nie znam się może na biżuterii ale obrączki, które otrzymałam są naprawdę ładnie wykonane. Do tego wszystko gustownie zapakowane i zabezpieczone. Faktycznie kilka dni trzeba poczekać (jeśli chce się mieć coś wygrawerowane) ale cała transakcja zamyka się właściwie w ciągu 7 dni . Do tego na każdym etapie zamówienia klient jest informowany o stanie jego realizacji. Powiem krótko: dla mnie bomba!!! Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie